20 February 2008

Freebies | Font Comel

Assalamualaikum.

Pening mencari font comel tapi tak jumpe jumpe? Tuto kali ni aku nak share nama nama font yang biasa aku guna kalau buat apa apa. Kalo nak Google, search je pakai nama font tu. Mana nak dapat nama font? Yang tulis kat gambar tu dah memang already nama font tu sendiri tapi nak elakkan ketidakfahaman, aku siapkan list nama2 font kat bawah gambar ni okeyykeykeyy :D

List nama font ni ikut turutan macam gambar kat atas yaw:
  • Chewy Stewy
  • Udamojial
  • Vanilla
  • My Own Topher
  • Rebekah's Birthday
  • Tootlebug
  • Elephants in Cherry Trees

List nama font ni ikut turutan macam gambar kat atas yaw:
  • Lemons Can Fly
  • Denne Etude
  • Amandine
  • Singer Mears
  • SacchiAlphabet
  • Stars From Our Eyes
  • Typo Garden Demo



Thats all! ^__^

GRACIAS

0 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.