28 October 2010

What should be done bila keboringan?

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


soalan di atas terlalu direct utk jangkauan manusia berpikiaq. paham paham jelah, bila cuti sem, pasti anda agak boring jika berada di rumah. lainlah kalau gi cari keje ke...kuar jenjalan tiap2 hari ke..


orang salu cakap, bila dok umah nak balek kampus. bila kat kampus nak balek umah. tapi bagi guwe, bila dok umah xterpikir lak dok kampus lagii best..mcm nk umah je memanjang. n bila kat kampus xterpikir dok umah lagii lahh best, rase nak dok kat kampus je lame lame.. agak pelik siket..


dan.. bila dah ade elok elok kat umah, tarak tahu pulakk nak wat ape... dan juga ramai yg ambek keputusan untok online FB je memanjang.... bosan tahu tak??


untuk arini je aku dah berjaya atasi tahap keboringan dgn memasak nasik goreng utk breakfast (sedapppp!!)








only a fake image of nasi goreng boleh diupload coz the original nasi goreng suda abes dimakan tanpa sempat diambil gambar kerana trlalu sedapp.. (ngeeehihihi..)




dan mengemas bilik mnjadi istana! heheh. terubat le jugak keboringan ini sikit2..



cuti sem depan memang aku akan cari keje la gamaknye.. duet itu penting. i love money!! but money dont love me.. sob..sob..



GRACIAS

0 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.