17 March 2011

Saye suke minum kopi !! :D

Hai kawan kawan!

Hari nie, saye nak cakap pasal kopi atau orang puteh panggil coffeee...



sejak final exam arituh, dah rase cam ketagih pulak ngan kopi. bukan sbb dari final exam je, sebelom final exam pon same je. wahaha. (gelak la skali) errr

hah! saye nak cakap ni. sains cakap kopi tuh tak bagos untuk kesihatan kan? takk. sebenar benarnye tak! jangan terpedaye ye kawan kawan.

Sedangkan KOPI adalah minuman kegemaran Nabi Muhammad s.a.w selain susu dan madu.
So, ape salahnye kite ikut sunnah nabi kan...

Kopi jugak dapat mengurangkan risiko kanser mulut! tapiiii, ingin saye tekankan disini, jangan minum berlebih lebihan. Sehari 3-5 cawan pon dah cukop. (mcm byk je kan)

oklah, antara kopi kopi yg menjadi ubat mengantok saye sepanjang malam sebelom exam walaupon tidak berape memberi kesan yg mendalam kepade mataku ini malah membuatkan mata aku makin menguncup adalah :

1.
serius aku suke kopi nih! sedap dowh. (sebagai ex-pekerje oldtown, aku kene promote sket2)
T__T theheeeeee :)

2.
hah! yg ni pon ade kick! hahaa...

3.
last skali, kopi hitam pon menjadi pujaan hatiku... love it!
^__^

Yg penting, aku suke kopi yg pahit dan pekat! slurppp...sedapnyeee :D
GRACIAS

2 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

Sol said...

macam sedap je kopi tu

Fasya said...

haha, sememangnyee sedappp ! :)

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.