10 June 2011

The Oldest Post

Assalamualaikum

Bila baca balik oldest post kan, serious rasa annoying gila ngan diri sendiri. Disgusting. hahaa. Ayat gedikk and mesti sape sape yang baca akan termuntah sampai terkeluar balik apa yg korang makan dua tiga minggu lepas. Tapi takpe, aku dah delete oldest post tuhh. So, tak payah nak carik carik okayy. Biasalah, budak budak baru nak belajar ber'vlog'.

Ayat nak makan penampar dan nak kena lipat macam antu kak limah. haha.


Tapi takdelah sampai macam tu sekali.

okaylah, dengan itu aku harus membuka lembaran baru.
GRACIAS

0 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.