16 June 2011

Tidak Pernah Puas Hati. Mesti akan tukar apa apa walaupun sikit je. Inilah Manusia.

Assalamualaikum.

hahaaa, entri ni takde kena mengena dengan mana mana insan yang bergelar manusia pun kecuali aku. Aku pun tak faham. Setiap kali bukak blog je mesti nak tukar itu, tukar ini. Mesti ada je yang tak kena ngan blog ni. Kat situ dah buang masa. Seriously, nak mencantikkan blog pun dah makan masa. Adakah berblogging membuang masa? wuhuuuu.. See, macam macam aku buat dah, tukar background lah, sidebar lah, main main ngan HTML lah. Sentiasa tak puas hati dengan decoration blog ni selagi dia tak memuaskan hati aku. Then, bila bukak blog orang yang cute cute comel comel tu, mulalah cari tutorial nak buat jugakk. hahaaa, itu satu lagi penyakit aku. Bukan jeless, tapi adalah sikit sikit jeles tuh. theeheee ^___^

apa pulak kaitannya dengan ini manusia? entah, aku pun tak tahu.

GRACIAS

0 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.