07 July 2011

Kesedaran Apabila Berblogging

Assalamualaikum.

Yes. Untuk berblogging, kita perlu ada kesedaran diri yang tinggi setinggi menara condong T__T. Sebab apa? Lecturer aku ada cakap yang kadang kadang blogger yang post entri entri ni terutamanya yang macam aku T__T akan post entri dan membaca entri diri sendiri kerana apa? kerana tak ada orang nak baca blog kita! HAHAHA! Serves me right! T__T Jadinya, aku jelah yang baca sendiri apa yang aku tulis. Aku post, aku baca. Aku post, aku baca. hahaa. Tapi, as usual. Peduli apa aku? hahaa. Macam aku jugak, kadang kadang aku gi blog orang bukannya aku baca dari newer post sampailah older post. (oopss!kantoi) T__T hehee. No offence!

Gambar gambar kat bawah ni sememangnya tak ada kena mengena langsung dengan entri aku. Lebih tepat dikatakan terpesong! Tapi aku tak tahu dah nak letak gambar ni kat entri mana..jadinya aku post jelah kat sini. Boleh kan? ehh, apa pulak tak boleh! Ni blog aku bukan blog kau. Kan? ^__^ (terus lari semua follower aku yang sememangnya ciput tuh) huhuuu. T__T All these photos were captured during my class trip last 3 weeks i guesss. Kat Titi Hayun, Yan, Kedah. So enjoy! (tak yah nak enjoy sangatlah)








GRACIAS

12 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

نور عملينا زهافيرح said...

saya pn bce jgak :)

Cik Bunny said...

cik bunny promote blog anda =)
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/siapa-kata-banyak-follower-happy.html

azrinna said...

Gambar-gambar awak ingtkan saya pd zaman study yg dh lama akak tingglkan.

Zulfahmi Abidin said...

hehehe. mane ade awk je bce sorg. sye pon bace tau. eh. apesal bersaye2 pulak kau aku lah.^_^ weh yg tetibe berbahase penjajah pulak hah. letak je weh pic tuh. blog kau kan. bukan blog aku.^_^

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

saya bc blog awk ..xpe ..usaha tangga kjayan ..xde yg mudah ...hppy blogging ya ..gudluck:)

najwa said...

jauhnya g trip.best2.:)

Fasya said...

@azrinnaoh ya ke? hehe. mesti akak rindu kann.. :)

Fasya said...

@Zulfahmi Abidinhaha. TERbahasa penjajah pulak kann. papepon, thankslah, bace jgk blog ni. huhuu

Fasya said...

@نور عملينا زهافيرحMekaseh yaa... heheee. :)

Fasya said...

@hatikubaik-mohdhazlan DreadlockBetul tu. susah susah dulu,bsenang2 kemudian. huhu. thanks, gudluck jgk.

Fasya said...

@najwaHaha, sbenarnya tak jaoh pun coz kitorang dri uitm merbok. so dekat je :)

putERi-kAtEk said...

hahahaha kenapa pulak baca entry sendiri.... tp tak salah kan baca... hehehe...hepi blogging!!!!

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.