08 January 2012

This is Best Bro!






Salam.

Tengok papan tanda pun dah terpikat kan? Hah, apa lagi, jomla window shopping kat blogshop yg super duper awesome lagi mega cute ni. Walaupun baju yg dijual baru ada sikit, maybe baju yg akan datang nanti lagi la comel! Kalau nak amik banner dia pun boleh, ada kat tepi tu hah ^__^
Jom support Malaysian Girls Blogshop online! cikicikicikiciki =,='

Ni banner nya

Photobucket






JOM! ;)
GRACIAS

7 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

eilaratu said...

Hye : )
Eila nak tanya sikit , ada buad servis utk edit blog x ?
Eila ada job utk anda , hope reply

Fasya said...

@eilaratuhye elia :)
job descriptions tu macammana ya?

eilaratu said...

ohh , Eila nak minx fasya editkan blog Eila but berbayar la : )
If boley , alhamdulillah sebab Eila penad dah nk cari orang yg boley edit kan blog ni cause eila nak designer perempuan .

Fasya said...

@eilaratuohh, boleh2. fasya adala jugak edit blog org tapi suka2 jela sbg hobi. heheee :) bley bagi link facebook x? sng skit nk contact. huhuuu, warna, payment or apa2 jelah, kite contact guna fb je ok? :)

eilaratu said...

okey je : )
Cube search Eila Ratu OR pegi link :
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1357488750

Cik diLLa a.k.a pemilik BLog said...

paling gempak ank panah tu cntik =)

Fasya said...

@Cik diLLa a.k.a pemilik BLogkikikiki ;) thankss! :D

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.