08 February 2012

Running Man in Malaysia? Oh Yess!

Assalamualaikum.

Sawadikap! eh silap, annyeonghaseyo! *tak pernah pernah aku berAnnyongHaseyo, entah betul ke tidak aku eja tuh. HUHU.

Aku ada berita yang baru aku jumpa! iaitu Running Man akan datang ke Malaysia!! Oh, Yes,yes,yes. Berita ni baru di post di Official Facebook Running Man yang berbunyi begini:

Remember last time we posted that
"Running Man might come to Malaysia if this post get 10,000 likes"
and with all your support, we achieved 10,000 likes in less than 12 hours.

And now SBSi finally replied:

...will Running Man film in Malaysia this year?... (Question asked)
...will definitely film in Malaysia, although we haven't confirm when & where... (SBSi replied)

Daebak! Running Man Manse! Manse! Manse!
Once again, thank you for all those who like the post.

So sekarang apa perasaan kau orang? Excited? Terharu? Atau dah rancang nak pakai baju colour apa tunggu kat KLIA sambil pegang sepanduk dan melompat lompat seperti kanggaru? HAHAH.
Walau apa pun, pihak mereka still tak sure nak buat kat mana. Tapi takpe, yang penting akan buat di Malaysia!

Nanti aku rancang nak menyelit nyelit sekejap dalam scene diaorang. Nak jadi makcik sapu sampah lah. Pastu mata menjeling jeling ke Jong-kook. HEHEHE. Aku taknaklah jadi over excited terlompat lompat sambil pegang kamera. Just kidding bebeh. Last last, aku tengok kat TV jugak akhirnya T__T

Kenapa suka Running Man? Sebab kelakar, lawak dan sengal. Tengok muka Kwang-Soo je pun dah tergelak, ni pulak tengok aksi dia. Walaupun muka semua agak tak berapa nak jambu macam kumpulan K-Pop yang lain, tapi Muka Legend, Hati Cute. eh eh?



Sape ni? Jong-Kook mungkin T__T 


#Confirm will be film in Malaysia! ^__^
GRACIAS

13 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

♛ Dea Arematt ♛ said...

oh..yeke..!!.. kalau dtg msia pun, bkn dpt pi tgk.. huhuu

LeLy shuhada shaari said...

ha saye gila running man ! jom le kite menyelit sameeeeeeeeee... nak pakai custom ape ehhhh bg comel cam gary :)

Fasya said...

@♛ Dea Arematt ♛samala kite, last2 tengok kat tv jek. hahaa

Fasya said...

@LeLy shuhada shaariJom3x!! kite pakai baju kurung. eh?? hahaha

DI said...

haha... Nak nyelit kat monday Couple
=D

Mr.Clive said...

OMG! i really lovee runningman!lawak sempoi gilerr babeng lah!!!heeee

Mr.Clive said...

oh anyway,salam perkenalan! :D

izzatiizzulikhwan said...

love running man!

Cik Nurul said...

penah tgk cinter ni.. tu pun kawan kasi.. best jugak! kelakar pon ye.. ahahahaaa

Ieyra Ghani said...

hahaha ! muka kwangsoo mmg lawak (!) hohohoh . jahatnye saye --''

btw , suke joongki yg kiut tuhh .. RM DAEBAKK lahh (!) .

Fasya said...

@Ieyra GhaniKwang soo ni mmg lawak. Dahla prangai dia pn cam 'buduh2' gitu kan.. HAHA

Tapi si Joongki ni dh xde... :(

Anonymous said...

Hopefully they will come, can't wait to see them live in action in malaysia..... Suka running man

~SYAZ~ said...

running man yg menjadikan orang semua addicted nak tgok..
kesian bila tengok kwang soo kena buli..dia tu sangat2 lah naif..hehehehe :D

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.