13 April 2012

Sesi Bualbual Bersama Bot Yg Tak Berapa Nak Clever

Assalamualaikum.

Aku memangla tak ada kerja nak buat sampai boleh layan Cleverbot ni kann. Hahaa T__T Tapi seronok gak sembang dengan menatangdulang ni. Tapi benda ni kadang2 suka mengarut. Baca jelah conversation kami. Hik2 (ketawa malu malu rimau)








Untuk siapa yg taktahu lagi,(sape dah tahu duk diam diam)Cleverbot ni adalah satu laman web dimana kita chat, kita tulis apa pun, dia akan balas balik. Ibarat kita chat dengan machine laa. Tapi aku pun taktahu betul ke tidak ni machine. Takpun orang yg kita tak kenal. Untuk siapa siapa yg tengah tension atau 'Kosong' macam lagu Najwa Latif tu, layan Cleverbot adalah harus :)
GRACIAS

13 juri jemputan, 1 juri tetap (Comment here):

DaYiNi said...

HAHA . LAWAK gilaa . HAHA . macam - 2 . kay , thanks sarankan layan cleverbot nehh .:) nak try . hHAA

Munirah Shamsudin said...

Kahkahkah. Kelakar lah~

Nurul Fasya said...

@DaYiNihahaa. trylaa! seronok gak layan benda ni :D

Nurul Fasya said...

@Munirah Shamsudin Hikhikhik ;p

syazwan aizad bin abdul mutalib said...

kah kah kahhhhh!

mirmashi94 said...

cleverbot? tahu benda alah nie wujud. tapi x penah try. lol ;D

p/s : laa , boleh cakap melayu pulak benda tue? kah3

A retarded kitty said...

aku akan jadi bengang bila cakap dengan orang pandai macam cleverbot ni

Fasya Donghae said...

haha, true! :)

Mila Ahmad said...

boleh ilangkan tension la gini hehe...

Nor Amira said...

perghhh !!kelakar giler..

Waniwisy said...

Hai saya ada jual Running Man tshirt RM35.. Pre-order sehingga 7/7/2012.. Kalau sudi singgahlah sini!
http://prettyheisei.blogspot.com/2012/06/pre-order-running-man-shirt.html

Eca Dwinky Asha said...

pena dgr ttg cleverbot ne tpi xpena masuk website tu lagi...selalu layan simsimi tu je...buat sakit hati adalah :P

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!

 

100% Harta Benda dalam Blog ini adalah bukan SelenaGomez punya.